Predicții The International 8

Că tot se apropie The International 8, TobiWan a decis să împărtășească lista sa de predicții din cadrul Compendium-ului. Cu majoritatea sunt de acord, iar explicația este relativ decisivă, după cum urmează:

Cine va câștiga? La ce buldozer de neoprit a fost Virtus.Pro acest sezon, sunt destul de convins că vor rupe blestemul anului chinezesc și vor lua trofeul mult râvnit. Cele mai multe kill-uri? Iarăși Virtus.Pro, în mare parte datorită lui Ramzes666.

Echipa care câștigă cel mai lung meci? Tobi și-a pus speranța în Fnatic, dar aici depinde mult dacă EE-sama va juca cum trebuie sau nu.

Cel mai ales erou? Pango sau Dark Willow, fiind cei mai noi eroi, sunt foarte mulți din scena pro care îi spamează în puburi de săptămâni bune.

Cel mai banat erou? Tobi a ales Phoenix și tind să fiu de acord, având în vedere că Wisp (Io) a primit mai multe nerfuri decât poate duce.

Cele mai multe assist-uri? Aici aș merge pe un erou cu un skill global precum Zeus sau Spectre.

Cel mai mare XPM? Ușor de ales Meepo, datorită mecanicii de funcționare a acestuia. Cu câți sunt mai mulți Meepo în luptă, cu atât eroul primește mai mult XP.

Cele mai multe last hits/Cel mai mare GPM? Ușor de ales Anti-Mage. Aproape în fiecare sfârșit de campionat a fost în top-ul farm-ului.

Celelalte le puteți citi și voi din tabela de mai jos. Putem merge pe mâna lui Tobi fără probleme, având în vedere poziția acestuia în scena pro.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.