Primele detalii despre The International 2018

La nici o săptămână de la finalizarea Bucharest Major, Valve anunță câteva detalii despre râvnitul The International 2018, mult așteptatul turneu mondial. Echipele din toată lumea se vor duela pentru titlul de The International Champion, considerat la ora actuală titlul suprem ce îl pot câștiga echipele de Dota 2.

După The International 2011 ce a avut loc în Cologne, Germania, restul competițiilor au fost susținute de către Valve in Seattle, Washington. Odată cu venirea lui 2018, vin și câteva schimbări. The International 2018 va fi susținuit in Vancouver, Canada în perioada 20-25 august, pentru prima dată după atâția ani mutând locația din Statele Unite.

Totodată, The International de anul acesta va fi primul turneu care va concluziona noua metodă implementată de Valve in august 2017, aceea de Dota Pro Circuit, un ecosistem creat pentru a oferi transparență în scena profesionistă. Punctele acumulate de echipe de-alungul turneelor de tip Major sau Minor își vor face simțită prezența, asigurându-și invitația la The International. Pâna acum, doar Virtus.Pro, câștigătorii The Bucharest Major au un loc asigurat pentru evenimentul din august prin intermediul noului sistem implementat cu acumulare de puncte de calificare.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.