Rainbow Six Siege Gratuit

Așa cum a promis, Ubisoft a dat drumul unui weekend gratuit pentru Rainbow Six Siege pe toate platformele. Cei care au un PS4, Xbox One sau un PC pot încerca versiunea full a unui joc excelent. De reținut că pentru PS4 sunt alte condiții decât pentru celelalte două platforme.

Weekendul gratuit pentru Rainbow Six Siege este activ începând de astăzi pentru toți cei care au un PC, prin Uplay sau Steam și pentru cei cu Xbox One. De menționat că beneficiezi de asta și fără Xbox Live Gold Membership, care de obicei reprezintă o cerință obligatorie pentru astfel de evenimente. Cu toate acestea, dacă dorești să încerci Rainbow Six Siege pe PS4, vei avea nevoie să fii membru Playstation Plus.

Indiferent de platformă, vei putea juca gratuit până pe 18 Februarie. Orice progres făcut în joc se va salva, dacă vei decide să îl cumperi. Rainbow Six Siege este de asemenea la reducere acum pe Xbox Store, PlayStation Store și Steam, cu ocazia Noului An Chinezesc.

După o pornire relativ umilă în 2015, Siege a evoluat în a deveni unul din cele mai bune shootere multiplayer de pe piață. Cel mai mare update de până acum, Chimera, este pe cale să vină alături de noi Operatori și hărți, dar și un mod limitat co-op numit Outbreak. Nu vei putea încerca aceste ultime două moduri în varianta gratuită din weekend, dar utilizatorii de PC vor putea să o testeze înaintea lansării din martie ca parte a update-ului tehnic al server-ului de săptămâna viitoare.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.