Poate nu e un subiect de interes pentru toată lumea, dar cei din sfera online-ului care se ocupă de comunități, site-uri, blog-uri, etc., au avut la un moment dat un impas în privința hosting-ului.
Eu unul am trecut deja prin câțiva provideri, iar serviciile celor de la sitebunker.ro sunt absolut excepționale, în mare parte datorită relației cu clientul și a suportului oferit.

Servicii de gazduire WEB – SAS profesionale

Odată cu popularizarea magazinelor online, a revistelor online, a socializării online, ș.a, putem afirma că, incontestabil, viitorul se va petrece între pereții virtuali ai World Wide Web. Omniprezența domeniilor web a condus la creșterea cerințelor și a standardelor clienților. Utilizatorii internetului își doresc, atât în offline dar mai ales în online, eficiență, viteză, accesibilitate. Din acest motiv, factorul hosting este crucial pentru orice antreprenor care achiziționează un domeniu web. Însă serviciile de gazduire web diferă în funcție de companie, iar site-urile ce contractează o firmă bună de hosting înregistrează o rată mult mai bună de conversie decât cele a căror găzduire lasă de dorit. Nimic nu e mai neplăcut pentru un utilizator decât să descopere că site-ul pe care dorea să-l acceseze e indisponibil.

 

Nexloc SRL și-a propus să prevină astfel de situații nefavorabile, prin achiziționarea unor echipamente hardware și software performante în vederea diversificării serviciilor de găzduire site și creșterii calității acestora prin intermediul proiectului cu titlul „Diversificarea activității Nexloc SRL prin furnizarea de servicii de găzduire web-SAS”, cod SMIS 104473, finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2, Prioritatea de investiții 2.1, Apelul de proiecte 2.1.A/2016, în baza contractului de finanțare nr.710/29.11.2017 încheiat cu MDRAPFE, pe o perioada de 9 luni. Valoarea totală a proiectului este de 537.067,00 lei, din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă este de 415.323,60 lei.

 

Având în vedere derularea cu succes a activităților proiectului a apărut produsul Nexloc:

SiteBunker.ro – cea mai ospitalieră gazdă pentru principalele platforme CMS open source: WordPress, Magento, Prestashop.

Ambiția Nexloc a fost aceea de a oferi o paletă completă și complexă de servicii care să iasă din tiparele standard și să furnizeze produsul ideal pentru antreprenori. Tehnologia achiziționată de companie include atât o capacitate mare de găzduire, cât și opțiunea de servere dedicate unui singur site. SiteBunker.ro se axează pe minimizarea timpului de downtime, factorul care determină mulți vizitatori ai unui site să renunțe la a-l mai accesa în viitor. Pentru aceste situații, echipa a pregătit un generator și baterii UPS care asigură funcționalitatea site-urilor in orice moment.

 

În plus, Sitebunker.ro pune clienților la dispoziție servere dedicate pe care aceștia le pot închiria pentru propriul site. Tehnologia este completată de un puternic Antivirus care previne două treimi din cele mai populare erori de funcționare a site-urilor – o componentă nouă în ceea ce privește paleta de servicii hosting din România. De asemenea, pentru acele erori iminente sau imprevizibile, echipa Sitebunker.ro vine pregătită cu planul B: back-up zilnic.

Nexloc SRL dorește să construiască relații ireproșabile cu clienții lor, punand la dispozitia acestora un serviciu de Customer Support disponibil 24/7 printr-un sistem de ticketing online. Și, pentru că perfecționiștii nu simt niciodată că ating perfecțiunea chiar dacă oferă tot ce este mai bun, echipa SiteBunker.ro se ocupă și cu taskurile de inregistrare domenii, bifând secțiunea de eficiență pentru clienții care preferă comoditatea de a achiziționa atât domeniul cât și planul de hosting de la același furnizor. Cu noul serviciu profesional de hosting web, echipa Nexloc SRL își va concentra întreaga activitate vizând eficiență, viteză și accesibilitate.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.