Home Review Review căști bluetooth Samsung LEVEL U

Review căști bluetooth Samsung LEVEL U

O pereche din căștile Samsung Level U au fost în teste zilele acestea pe la noi și iată ce părere ne-am făcut în privința lor.

Cutia are un design minimalist și o prezentare frumoasă a produsului și a funcționalității acestuia.

În interior găsim căștile, manualul de utilizare, geluri care vin în trei mărimi printre care o pereche ce are și aripioare pentru o mai bună fixare în ureche atunci când suntem grăbiți. Atenție, am zis doar când suntem grăbiți, deoarece căștile nu sunt rezistente la apă sau transpirație care s-ar putea strecura foarte simplu prin portul USB.

După cum am zis anterior, gelurile vin în trei mărimi, dar din nefericire cele cu aripioare vin doar într-o singură mărime și aceea este cea mai mică. Prin urmare există posibilitatea, cum de altfel ni s-a întamplat și nouă, să mai cadă din ureche în cazul unei mișcări bruște din cap.

Am fi preferat mai multe geluri pentru a evita evenimentele destul de dese în care ne cad din urechi, căci din păcate, neavând o prindere mai bună, a avut de suferit și izolarea fonică a acestora, în multe ocazii mergând prin oraș chiar și cu volumul aproape la maxim iar zgomotul de fundal era încă destul de sesisabil.

Pe colierul căștilor găsim un buton On/Off, un LED care indică conexiunea acestora la un dispozitiv de redare și portul microUSB care este folosit pentru încărcarea bateriei acestora de 200mAh, acestea putând să redea conținut media timp de până la 10 ore. Ce ne-a surprins plăcut a fost că și în testele noastre am obținut tot undeva la 10 ore de baterie.

Pe partea din dreapta a colierului găsim trei butoane, Volum +, Volum – și Pauză, pentru a controla conținutul media, ținând apăsat butonul de Volum + putem derula la următoarea melodie și țindând apăsat butonul Volum – putem derula la melodia anterioară, iar cu al treilea buton putem răspunde la apeluri. Tot aici găsim și două microfoane printre care unul cu rolul de anularea zgomotelor de fundal, acesta făcând o treabă foarte bună, căci înregistrările audio cât și convorbirile telefonice au fost clare și lipsite de interferențe.

Căștile au difuzoare de 12mm și oferă o calitate a sunetului clară și îndeajuns de puternică și pentru cei care doresc să le dea la maxim, vor observa că pot fi date foarte tare, chiar până în punctul în care creează disconfort.

Colierul este făcut dintr-un plastic lucios care este un magnet pentru amprente, iar în timp se pot zgâria destul de repede, prin urmare recomandăm atenție suplimentară pentru depozitarea acestora, atât pentru zgârieturi cât și pentru potențiala rupere a colierului, deoarece nu este tocmai solid.

Aplicația Samsung Level poate fi descarcată Google Play și oferă un control pentru volum, opțiunea de a adăuga alte dispozitive din seria Level de la Samsung și un manual de utilizare.

În concluzie, singurul aspect negativ al Samsung Level U este că ar fi fost perechea optimă de căști bluetooth dacă erau rezistente la apă și ofereau o diversitatea mai mare de geluri cu aripioare pentru o prindere mai bună în ureche, ca și cei care fac activități fizice zilnice să le poată folosi.

 

Pro

Bateria ține aproximativ 10 ore

Redarea sunetului este clară

Design frumos și ușor

Contra

Lipsa rezistenței la apă

Lipsa diversității gelurilor cu aripioare

Plasticul lucios

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.