Review Mouse SteelSeries Rival 100

“NĂSCUT ÎN E-SPORTS, DESTINAT TUTUROR”

Cu această premiză pornesc cei de la SteelSeries descrierea mouse-ului lor pentru toate bugetele, Rival 100. Acesta oferă un body din plastic cu un finisaj mat, iar gripul este din plastic cu indentări, pentru o prindere mai bună. Mouse-ul dispune de o rotiță cauciucată care în testele noastre a rezistat cu succes, timp de câteva saptămâni fără nici un fel de probleme, ținând cont folosirea excesivă a acesteia în sesiuni lungi de gaming sau alte task-uri zilnice, lângă aceasta se gasește un buton pentru comutarea dintre profiluri de rezolutie a mouse-ului în funcție de folosirea acestuia.

Mouse-ul vine cu un senzor optic, specificat de către producator ca fiind SDNS-3059-SS, un senzor foarte bun care emite o lumina roșie, functional pe mouse pad-uri atât din material textil, plastic dar și aluminiu, fără nici un fel de problemă.

Cum de altfel cei de la SteelSeries și-au obișnuit clienții astfel, acesta este iluminat de LED-uri, atât rotița cât și logo-ul, SteelSeries Prism RGB punând la dispoziție milioane de optiuni pentru iluminare.

Atât iluminarea cât și funcția GameSense pot fi cu usurință controlate din aplicația SteelSeries Engine, care poate fi descarcată de pe site-ul producătorului, aceasta oferind diverse profile de iluminare în CS:GO, Dota 2 și Minecraft.

Cablul acestuia nu este  îmbrăcat în material textil cum probabil suntem obisnuiți cu alte modele, dar dispune de o lungime de 1.8 metri și este foarte flexibil.

Piciorușele din teflon de sub mouse oferă o alunecare bună pentru cei care folosesc mișcări cu un unghi mai mare de mișcare și un DPI mai mic, acestea pot fi schimbate, dar din păcate mouse-ul nu vine cu o pereche de rezervă.

Mouse-ul poate fi achiziționat de aici.

 

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.