Review tastatura Corsair K70 Rapidfire

         O tastatură cu totul deosebită, atât din punct de vedere al design-ului cât și al compoziției și structurii interne. Pentru a concura la cel mai înalt nivel, aveți nevoie de cea mai rapidă tastatură mecanică.  Corsair K70 Rapidfire este pe măsura așteptărilor.

Orice gamer știe că pentru a excela în jocuri este nevoie de rapiditate și precizie. Tastatura mecanica Corsair K70 Rapidfire este special concepută pentru toate tipurile de jocuri și pentru cei mai pretentioși gameri.

Image result for k70 rapidfire non rgb

Aspect

Asemeni tastaturilor Corsair, K70 se prezintă cu un cadru din aluminiu forjat, aceasta fiind construită pentru a rezista furtunii după furtuna apăsărilor de pe tastatura. Având dimensiunile de 18.6×8.3 inch, K70 reprezintă o tastatură compactă, care își face loc pe biroul oricui. Tastele prezintă spațiu de respir, iar printre ele luminează un roșu de culoarea sângelui, oferind confort vizual. Tastatura vine echipată și cu un wrist rest dintr-un material plăcut care se poate detașa. De asemenea, tastele Q W E R A S D se pot schimba cu unele in relief.

Image result for k70 rapidfire non rgb

 

Galerie

Tastele Cherry MX Speed

Tehnologia rapidă de reacție RapidFire și  anti-ghosting 100% vă permit să atingeți o combinație de viteză și precizie de neegalat. Tastele fac parte din categoria Cherry MX Speed de culoare argintie. Aceste taste mecanice au proprietatea unică de shorter actuation spre deosebire de restul tastelor din categoria Cherry MX. Acestea au o viteza de răspuns mult mai rapidă și necesită o forță de apăsare mult mai mică decat celelalte taste mecanice existente pe piață. Tastele Cherry MX Speed necesită o forță de apăsare de doar 1.2 mm spre deosebire de 2 mm necesară majorității tastelor din grupa Cherry MX. Acestea nu sunt zgomotoase precum Cherry MX Blue destinate scrisului, nici  pe deplin silențioase asemănatoare celor Brown.

Utilități și features

Soft-ul Corsair Utility Engine (CUE) permite realizarea de macrocomenzi sofisticate și efecte dramatice de iluminare. Aceasta poate fi descărcat gratiut de pe site-ul oficial Corsair. Programul oferă utilizatorului o multitudine de opțiuni și comenzi de pot fi integrate in tastatura. Portul USB de trecere este poziționat pentru redarea neîntreruptă a jocului. Acesta este compatibil atât pentru mouse cât și pentru încărcător de telefon sau stick USB.

Related image

Tastatura mai are incorporată butoane multimedia dedicate de Mute, Play, Stop, Next, precum și butoane pentru reglarea volumului, nivelelor de iluminat și blocării tastei Windows.

 

Specificații

Tip Gaming
Interfata tastatura USB
Tastatura iluminata Da
Tehnologie Cu fir
Kit Nu
Taste programabile/Hotkeys Da
Dimensiuni (D x H x W mm) 436 x 165 x 38
Greutate (Kg) 1.2
Altele 100% anti-ghosting

Cadru din aluminiu

Seturi keycap FPS si MOBA

Wrist Rest detasabil

Port USB Pass-Through

Switch-uri Mecanice Cherry MX Speed

 

În concluzie, deși tastatura nu este pentru buzunarul oricui (616 RON pe eMAG), aceasta merită fiecare leu. Tastele Cherry MX Speed  sunt esențiale pentru rapiditatea in jocuri, cadrul din aluminiu forjat este extrem de placut și elegant, wrist rest-ul detașabil reprezintă un mare plus de confort in sesiunile lungi de gaming, iar simplul fapt al atingerii tastelor mecanice îți lasă în urmă o senzație de comfort de neegalat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.