Roboțelul ASUS Zenbo a făcut furori la Computex 2016

ASUS Zenbo a fost atracția principală a târgului Computex 2016, desfășurat în Taipei, Taiwan, în urmă cu o săptămână. Zenbo este un robot conceput pentru a oferi asistență, companie și divertisment întregii familii. Este un robot prietenos, inteligent, și arată adorabil. ASUS a reușit să coboare prețul acestuia până la 599 de dolari, o sumă foarte mică, dacă o comparăm cu concurența, a căror produse nici măcar nu sunt aproape de acest concept.

Prezentare ASUS Zenbo

 

Din primul moment, robotul a fost conceput să poată evolua. Programul de dezvoltare pentru noul produs ASUS furnizează acces la funcțiile Zenbo SDK și o bibliotecă de informații necesare pentru cei care doresc să aducă la viață ideile creative. Mai mult, partenerii pot lucra împreună cu ASUS pentru a construi un ecosistem robotic ce îl va îmbunătăți pe Zenbo precum și viețile utilizatorilor.

 

ASUS Zenbo la Computex 2016

 

Cu o serie întreagă de capabilități, incluzând abilitatea de a se mișca independent și de a înțelege comenzile vocale, Zenbo este un asistent în casă, interacțiunea cu el fiind ușoară și distractivă. Zenbo este conceput pentru a interacționa cu oricine, având capacitatea specifică de a ajuta membrii în vârstă ai familiei, îngrijindu-se de sănătatea lor, conectându-i la un stil de viață digital. Fiind un asistent pentru acasă, ASUS Zenbo furnizează informații în mod proactiv, amintind datele importante, precum programările la doctor, momentul în care trebuie administrat un tratament, exercițiile fizice sau orice altceva ce nu trebuie uitat.

Zenbo monitorizează, de asemenea, situațiile de urgență, cum ar fi căderile accidentale și răspunde imediat, notificând membrii familiei pe telefoanele lor, indiferent unde s-ar afla. Atunci când primesc un mesaj urgent, aceștia pot controla de la distanță robotul și îl pot trimite lângă persoana în cauză, pentru a inspecta vizual situația ivită, cu ajutorul camerei încorporate.

Pentru mai multe informații despre ASUS Zenbo și programul de dezvoltare Zenbo vizitați zenbo.asus.com.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.