ROG Epic – Un nou concept?

Am citit acum câteva zile un articol despre acest telefon, care se anunța a fi cel mai epic telefon făcut vreodată, cu un nume pe măsură: ROG Epic. Cu o diagonală de 6.1″, ultimul Windows 10, puteai juca fără nicio problemă jocuri PC, și de asemenea jocuri de XBOX One sau PlayStation 4, făcând acest gadget o “phonesole” (combinație de telefon și consolă) de vis.
Ca și specificații se preciza un Octa core bazat pe un Intel Core i5 supratactat, cu o frecvență de bază de 2.83 GHz, și 8GB RAM DDR4. Procesorul grafic ar fi trebuit să fie un Radeon de 4GB, combinat cu un ecran 4k, făcând acest telefon cel mai puternic gadget creat vreodată. Și ca să nu stai cu el în priză, ROG Epic venea cu o baterie de 6000 mAh și un soft de optimizare al consumului, denumit StaminaPlus.
Presupun că v-ați dat seama până acum că a fost o glumă de 1 Aprilie venită din partea celor de la ASUS. Cu toate astea, eu unul sper să nu fi fost doar o glumă, iar gadgetul să fie în curs de dezvoltare. Da, e imposibil să ai așa specificații pe un telefon, dar tehnologia evoluează zi de zi. Găsiți articolul original aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.