ROG Masters

ASUS: ROG Masters

Cei de la ASUS ROG au dat startul turneului ROG Masters 2017, concurs cu premii în valoare de 500.000 de dolari, la care vor participa peste 20 de echipe de jucători profesioniști din toate colțurile lumii!

Gamerii din România sunt invitați să participe la precalificările online, ce vor fi urmate de finala locală offline, susținută în capitală.

Precalificările online pentru România se vor desfășura în perioada: 27 iunie – 8 iulie 2017.

Finaliștii vor evolua ulterior în cadrul unui eveniment ce va fi organizat între 21-23 iulie, la Auditorium Pallady din București. Cele mai bune 8 echipe de DOTA 2 si 8 echipe CS:GO se vor confrunta pentru a reprezenta mai departe România la nivel european şi mondial.

în România, evenimentul constă, în primă instanţă, în două etape naţionale: una online, organizate de ESL Romania, pentru precalificări şi una offline. Înscrierile pentru pentru faza online se pot accesând site-ul ESL.

Precalificările online se vor desfășura în perioada: 30 iunie – 7 iulie 2017. Finaliștii vor evolua ulterior în cadrul unui eveniment ce va fi organizat între 21-23 iulie, la Auditorium Pallady din București. Cele mai bune 8 echipe de DOTA 2 si 8 echipe CS:GO se vor confrunta pentru a reprezenta mai departe România la nivel european şi mondial.

Programul este următorul:

  • Precalificările online: 27 iunie – 8 iulie 2017
  • Competiția DOTA 2: 21 iulie 2017
  • Competiția CS:GO: 22 iulie 2017
  • Finalele locale: 23 iulie 2017

Pe pagina oficială ASUS ROG s-a afișat și link-ul de înscriere! Mult succes!
Acesta este trailer-ul pentru campionat, the hype level is getting above level 9000!

Detalii despre concurs

Turneul ASUS ROG Masters a avut debutul în 2016, unde premiile au fost în valoare de 200.000 de dolari, cu 150.000 în turneul de DOTA și 50.000 în turneul de CS:GO, acestea două fiind singurele jocuri pe care s-a axat campionatul de atunci, cât și cel de acum.

Câștigătorii turneului de DOTA au fost Team Secret, ce s-au luptat cu cei de la Execration, iar învingătorii turneului de CS:GO au fost The MongolZ, ce au disputat acest titlu cu dreamScape.

Directorul de marketing al ROG, Derek Yu, a declarat: “Timp de peste un deceniu, ROG s-a angajat să ofere cel mai bun hardware pentru gamerii din întreaga lume, iar în ultimul an am oferit comunității oportunitatea de a trăi visul sportului electronic prin lansarea primului turneu ROG Masters. Grație opiniilor extrem de pozitive venite din partea publicului, ROG Masters se reîntoarce în acest an ca o competiție globală, invitând jucători amatori și profesioniști din peste 30 de țări, de pe cinci continente.”

Informații despre campionat

În acest an, începând din luna Iunie și până în Noiembrie, se va desfășura ROG Masters 2017. Campionatul se va desfășura pe câteva continente și va aduna jucători din peste 30 de țări, atât jucătorii din scena pro cât și noile talente ce vor să se facă remarcate. Cele mai bune echipe vor împărți marele premiu, fiecare turneu având câte 250.000 de dolari prize pool.

ASUS Rog Masters 2017 se va desfășura în patru faze:

 Faza 1: Open Qualifiers

Din Statele Unite ale Americii și până în Filipine, din Peru și până în Germania toți jucătorii ce vor să fie remarcați vor participa la calificările ce se vor susține în peste 30 de țări. Unele vor fi doar online, dar majoritatea vor susține și evenimente offline, printre acestea numărându-se și România. Ne vedem acolo, da?

Pentru diversificarea naționalității jucătorilor, calificările se vor susține pe regiuni, respectiv APAC – Asia Pacific,  EMEA – Europe, Middle East and Africa, AMERICAS – Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Peru, Columbia, Chile, CHINA.

Faza 2: Regional Qualifier

Aici, jucătorii din regiunile APAC, EMEA și AMERICAS vor susține o rundă de calificări online doar cu echipele ce au trecut de prima fază. Aici se va încorona cea mai bună echipă din fiecare regiune. Regiunea CHINA va sări peste această fază.

Faza 3: Regional Finals

În Faza 3, fiecare din cele patru regiuni vor avea parte de propriul eveniment masiv susținut online. Aici vom vedea campionii, proaspăt trecuți de primele două faze, luptând din ce în ce mai greu pentru premiul cel mare. Sperăm că asta garantează niște meciuri pe cinste!

Faza 4: Grand Finals

Apogeul concursului va veni în Noiembrie, unde cele mai bune echipe de CS:GO și DOTA 2 se vor întrece cot la cot în marea finală, unde vor fi câte șase echipe participante per titlu.

Pentru detalii legate de concurs și înscrieri puteți vizita pagina turneului.
Live your esports dream!

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.