Sir ordonat în World of Warcraft

World of Warcraft Clasic a fost lansat ieri iar serverele au fost arhipline încă din primul minut. Jocul este o recreație fidelă a MMO-ului apărut în 2006 (patch 1.12) cu o mai bună grafică și cu mai multe facilități moderne menite să ofere jucătorilor o senzație de nostalgie.

Aflat în closed beta până pe 15 mai, WoW Clasic a reușit să reînvie vechea interfață și să se lanseze, aducând cu sine o mulțime de pasionați noi sau veterani. Chiar dinainte de a fi lansat, Blizzard a precizat că va exista o suprapopulare a anumitor servere ținând cont de pre-înregistrările făcute. Cu toate că Jordan, community manager la Blizzard, a rugat jucătorii să se mute pe noul Stalagg realm, aceștia au preferat să rămână unde erau.

Sursa: Reddit

Deoarece multă lume era strânsă pentru a-și ridica item-ul pentru quest și trebuia să te miști rapid pentru a-l prinde, jucătorii au decis să facă un șir ordonat pentru ca fiecare să aibă o șansă de a-și primi item-ul mult dorit. Evident, nu în fiecare realm s-a putut implementa o asemenea ordine deoarece majoritatea depășeau linia și se băgau în față.

Sursa: Reddit

Cei care nu au reușit totuși să intre, au bătut recordurile la numărul de vizualizări pe Twitch. Azi noapte, 1,137,604 oameni erau captivați de noul mod. Streameri mari precum Shroud sau Summit1G s-au reîntors să joace WOW-ul pe care îl știau de acum mai bine de 10 ani.

Despre World of Warcraft Clasic

WoW Clasic este o versiune veche a WoW-ului ce a fost lansat în 2004. Totul, inclusiv statisticile și ratele de progresie, au fost resetate după cum a decis inițial echipa Blizzard în urmă cu 15 ani cu toate că sistemul a fost cu mult îmbunătățit în ultimii ani.

Acest mod, dacă îi putem spune așa, a fost solicitat îndelung de pasionații de WoW care își doreau să rejoace prima versiune a acestuia, fără expansiuni și fără prea multe beneficii.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.