Mai sunt câteva săptămâni până când se va face lansarea primului smartphone Razer, dar câteva detalii au fost deja aflate. Conform Phone Radar, a apărut un Razer Phone pe lista de GFXBench cu caracteristici foarte bune ale noului telefon.

Conform acelei intrări din listă, care a fost eliminată ulterior, probabil pentru a nu da drumul bârfelor și leak-urilor, telefonul ar veni cu un display de 5.7 inch cu o rezoluție de 2560×1440 pixeli. Comparativ cu LG G6, nu?

Procesorul va fi un Snapdragon 835 și telefonul va avea o camera de 12 megapixeli în spate și una de 8 megapixeli în față. Acest smartphone Razer va veni cu o capacitate generoasă de 64 GB.

Pentru un flagship din 2017, componentele par alegerea normală a oricărei companii care vrea să capteze atenția potențialilor clienți. Cu ce iese acest smartphone Razer în evidență? 8GB RAM!

Da, ați auzit bine. Majoritatea flagshipurilor Android vin cu 4GB RAM în momentul de față, unele chiar cu 6GB. Acest leak ar putea însemna că Razer vrea să o ia înaintea concurenței. Sau dacă acest device va fi destinat gamingului mobil, ar trebui să însemne că ar fi decizia corectă, pentru o performanță cât mai bună în jocuri. Cu toate astea, nu este garantat faptul că poate funcționa mai bine decât alte telefoane cu memorii mai mici. La fel de important este și modul cum sunt optimizate.

Pe lângă cele menționate mai devreme, device-ul va mai avea în carcasă și un chipset grafic Adreno 540 și o baterie de 4000 mAh.

smartphone razer

Acest smartphone Razer va sosi cu Android Nougat.. modificat în verde, presupun. Sper ca UI-ul lor să nu aibă 100 de progrămele inutile, respectiv bloatware. Ce ne așteaptă? Ce va aduce compania verde cu acest smartphone Razer? Rămâne să aflăm pe 1 Noiembrie, când este plănuită lansarea, intitulată Razer’s Biggest Unveiling.

1 comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.