Smiley și Huawei România, Make it Possible!

Huawei aduce zâmbetul pe buze fiecărui utilizator împreună cu Smiley.

Andrei Tiberiu Maria cunoscut ca și Smiley, colaborează cu Huawei pentru promovarea noului lor telefon midrange Huawey P9 Lite. Colaborarea cu Smiley include si un spot publicitar care poate fi vizionat mai jos. Spotul arată impactul pozitiv al technologiei asupra vieții noastre de zi cu zi.

Smiley a afirmat că:

“Trebuie să lupți pentru a-ți îndeplini visele, fără să îți pierzi însă zâmbetul. Din punctul meu de vedere, Huawei este un brand de succes, care vrea să le ofere oamenilor atât inovație tehnologică, cât și emoții. Iar aici ne potrivim cel mai bine.”

 

Specificațiile telefonului includ un procesor Kirin 650 Octa Core, o memorie RAM de 2GB, o memorie interna de 16GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie de până la 128GB, un display tip IPS Full HD de 5.2 inch, în partea de sus a displayul se poate gasi o camera frontală de 8 MP și pe spate una cu un senzor de 13 MP cu Auto Focus, de altfel sub aceasta se gasește un senzor de amprentă foarte rapid și precis, toate cele enumerate mai sus fiind alimentate de o baterie Li-Ion de 3000 mAh care ar trebui să țină un utilizator preocupat o zi întreagă cu o singura încarcare.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.