Super reduceri la eMAG: S7 Edge la 950 lei și A3 2017 la 430 lei

 

Super reduceri la eMAG!

Miercuri, 29 martie, cumpărăturile dau petrecere la eMAG în cadrul campaniei „Ziua Cumpărăturilor Online”. Campania se desfășoară la eMAG în perioada 29 martie, ora 6:45 și 30 martie, ora 01:00, și aduce clienților cel puțin două motive de bucurie: super reduceri de până la 50% la mii de articole și un Card Cadou, a cărui valoare reprezintă 10% din cea a produselor comandate de pe eMAG cu această ocazie.

Acesta ar fi textul de promovare, însă super reducerile au depășit 50% undeva pe timp de noapte, când fie au fost niște bug-uri, fie au vrut să răsplătească clienții fără somn.

S7 Edge a fost la 1299 lei în varianta Black și 949 în varianta Gold, A3 2017 pe aceeași culoare a fost 330 lei și nu în ultimul rând A3 2017 Black a fost 430 lei. LG G4 a beneficiat de asemenea de super reduceri și a fost 960 lei!

 

 

Știm cu toții incidentul de acum câțiva ani de la eMAG, când au fost super reduceri atât de mari încât s-au vândut telefoane la 1 leu. Atunci a fost o eroare de sistem, dar băieții s-au ținut de cuvânt și au livrat produsele.

Care a fost motivul pentru super reducerile din noaptea aceasta?
Unii spun că a fost bug, alții spun că a fost doar o metodă prin care să-i promoveze jurnaliștii. Rămâne să vedem adevăratul motiv.

În caz de vă întrebați de validitatea comenzilor, am rugat un prieten ce lucrează la eMAG să verifice comenzile, și sunt într-adevăr înregistrate la prețurile acelea super mici. Stați cu ochii-n patru, mai mult ca sigur vor urma super reduceri și pe alte categorii și produse.

Dacă nu sunteți hotărâți în privința telefonului, uitați aici un top cu cele mai bune telefoane.

Screenshot-urile au fost făcute de clienți și postate pe diferite pagini de Facebook precum Mobilissimo.ro

 

 

 

2 comments

    • Din păcate nu, cu toate că aș fi dorit un upgrade la telefon.
      Poate avem noroc și mai revin ofertele.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.