TECHVIBE caută editori!

Techvibe.ro este în căutare de editori!

Avem nevoie de oameni pasionați care sa se alăture echipei noastre, întrucat suntem în continuă creștere și dorim să împărtășim această experiență cu voi.

Căutăm în primul rând persoane pasionate de scris, tehnologie, review-uri, sau orice alt subiect care să se potrivească site-ului nostru. Căutăm persoane care să spună “da!” provocărilor, care să crească și să învețe cot la cot cu noi.

Nu vreau să fac acest articol sub forma unei oferte pe care nu o poți refuza. Vreau să te fac să vrei să încerci ceva nou, sau de ce nu, să exersezi ceea ce știi deja.

Techvibe are nevoie de trei-patru articole săptămânale, a câte 500 de cuvinte sau mai mult. Ce presupune asta? Să fim cu un pas înainte, să informăm cititorii despre ceea ce contează pentru ei atunci când contează. Să facem content de calitate, și să oferim calitate prin fiecare aspect al site-ului. Să ne optimizăm împreună și să lucrăm ca o echipă.

Job-ul de content writer (adică să scrii articole) presupune o bună cunoștință a limbii române (grammar nazi here!), și un mod de exprimare coerent. Primele două-trei luni vor fi de probă, după care, dacă alegem să continuăm împreună vei primi bani pentru fiecare articol scris. Acestea vor fi verificate mereu înainte de a fi publicate pe site. Cele mai bune și mai relevante articole vor fi publicate pe pagina de Facebook și vor fi share-uite cât mai mult. Asta înseamnă expunere și pentru tine!

De asemenea avem nevoie și de cineva care să se ocupe de pagina noastră de Facebook. Dacă preferi doar să citești articole, și scrisul acestora ți se pare prea mult de muncă, poți aplica pentru postul de content manager. Adică să dai share la anumite articole și să strângi cât mai mulți oameni pe pagină.

Credem în puterea fiecăruia dintre noi de a crește și de a evolua. Credem în dezvoltare personală, în comunicare deschisă și colaborare. Credem în tine, credem că tu ești potrivit pentru echipa noastră!

Dacă dorești să afli mai multe, și dacă vrei să ne dai o mână de ajutor, așteptăm un mesaj de la tine pe pagina noastră!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.