Despre noi

Techvibe a luat naştere în anul 2016 de la iniţiativa unor tineri de a promova atât scena românească de gaming cât şi cea a ultimelor tehnologii. Nevoia de a oferi calitate s-a reflectat în numărul persoanelor care ne apreciază şi care ne susţin. Publicul s-a arătat dornic de a citi despre ultimele gadget-uri dar şi despre competiţiile ce urmează să se desfăşoare. Echipa Techvibe a încercat întotdeauna să-şi ţină la curent cititorii cu o gamă foarte largă de ştiri. Cumulând experienţa necesară pe parcursul acestor ani şi lucrând alături de echipe profesioniste la organizarea de competiţii legate de gaming, am decis că este timpul ca fanii din ţară să joace în turnee marca Techvibe.

Cu sprijinul

Despre Prime Cup

Turneul Prime Cup va avea două perioade de desfășurare, respectiv una online și una offline. Pentru offline avem patru runde de calificări, ce vor scoate la iveală câte o echipă câștigătoare ce va merge în finala offline, iar pentru LAN pregătim mesele și PC-urile pentru a putea face față miilor de click-uri ce vor împrăștia gloanțe în toate direcțiile.

Format turneu

Main Event

Evenimentul LAN va aduna cele mai bune patru echipe ce vor câștiga calificările. Ne vom strânge pe data de 21 Aprilie să facem galerie și să urmărim cu sufletul la gură elita României!