Southeast Asia și China

Două regiuni ce au demonstrat din totdeauna că unele mituri despre cei din Asia sunt adevărate. Când se apucă de ceva serios.. profesează până câștigă tot. Ne-au demonstrat an de an ce pot la The International și mereu am fost surprinși de strategiile lor unice și modul de joc diferit. Poate nu sunt favoriții tuturor, dar sunt responsabili de menținerea ștachetei la nivel înalt.

Newbee

Newbee, una din cele mai cunoscute echipe din Asia, va veni la The Bucharest Major cu rosterul ce stă stabil din septembrie 2016, respectiv Moogy, Sccc, kpii, Kaka și Faith, ultimul dintre ei fiind căpitanul echipei și unul din cei mai tactici jucători.

O echipă care mereu a reprezentat o forță, Newbee a câștigat ultimul turneu al ESL, ESL One Genting 2018, invingând Team Liquid în finala cu 3-2, drept revanșă pentru scorul de 3-0 cu care au pierdut la The International 2017 în fața celor de la Team Lqiuid. Portofoliul lor este unul plin de titluri, iar băieții își îmbunătățesc jocul de la zi la zi.

The Bucharest Major: Newbee trailer

[RO]Echipa Newbee vine pentru prima dată în România la The Bucharest Major! Nu pierde ocazia să îi vezi la Sala Polivalentă. Cumpără-ți bilete acum:https://www.bilete.ro/the-bucharest-major/[EN]A first for the Romanian Dota 2 scene: Newbee! Don't miss the chance to meet them at the Polyvalent Hall. Get your tickets now to see them at the Polyvalent Hall.

Publicată de PGL pe Joi, 1 februarie 2018

Mineski

Fondată încă din 2004, Mineski este una din cele mai vechi organizații profesionale de gaming ale Asiei de Sud și are jucători și echipe în aproape toate titlurile competitive.

Roster-ul actual este format din doi din cei mai cunoscuți jucători, Mushi și iceiceice, cărora li se alătură Moon, ninjaboogie și Jabz, în rolul de căpitan.

Ultimele turnee unde au avut succes răsunător sunt PGL Open Bucharest, unde au câștigat turneul, StarLadder i-League Invitational Season 3, unde au ieșit pe locul doi cu scorul de 1-3 împotriva Team Liquid și World Cyber Arena 2017 APAC Qualifier, unde au câștigat finala împotriva celor de la Execration.

The Bucharest Major Team Trailer: Mineski

[RO] Ultima dată când au fost în România au plecat cu trofeul acasă! Forța SEA, Mineski-Dota, vin la Sala Polivalentă. Cumpără-ți acum bilet pentru The Bucharest Major ca să îi vezi! https://www.bilete.ro/the-bucharest-major/[EN] Last time they were in Romania they took home the PGL Open trophy. The SEA powerhouse, Mineski, is coming to the Polyvalent Hall. Get your Bucharest major ticket now to meet them!

Publicată de PGL pe Marţi, 13 februarie 2018

Vici Gaming

Vici Gaming, deveniți cunoscuți în urma The International 2014 vor ajunge la București cu un roster demn de invidiat, având unii dintre cei mai vechi jucători de DOTA. Vorbim despre eLeVen și LaNm, cărora li se vor alătura Paparazi灬, Ori și Fenrir, în rolul de căpitan.

Titluri demne de menționat: locul 2 în cadrul The International 2014, locul 1 în cadrul ESL One New York 2014, locul 2 în cadrul World Cyber Arena 2016.

 

LFY

Echipa secundară a organizației LGD va sosi la The Bucharest Major cu rosterul format din Monet, Super, Ahfu, Ohaiyo și Yao, în poziția de căpitan. Avem așteptări mari de la ei, având în vedere că mereu au făcut ravagii în campionate precum The International 2017, unde au ieșit pe locul 3, în urma învingătorilor campionatului, respectiv Team Liquid. Ohaiyo sigur va avea ceva de demonstrat, în urma scandalului produs la Fnatic.

 

VGJ

VGJ.Thunder, cunoscuți înainte drept Team VGJ, vor reprezenta China în urma calificărilor prin Sylar, Kamma, Yang, ddc și Fade, ca și căpitan. O echipă relativ nouă, dar care are multe de demonstrat și care a dat dovadă de strategii unice până acum.

 

 

TNC

TNC a câștigat qualifierele din Asia de Sud, întreaga echipă fiind formată din filipinezi dornici să demonstreze că sunt o forță. Vor arăta ce pot la București Raven, Armel, Sam_H, Tims și Kuku, la conducerea acestora. Sunt o echipă cunoscută pentru câștigarea turneului China Top 2017 și WESG 2016. Jucătorul 1437 este antrenorul lor și la cum îl cunoaștem pe el.. ne așteptăm la multe.

 

Stay on board!

Verifică știrile noastre despre The Bucharest Major și nu uita să ne urmărești pe pagina de Facebook. Vom fi prezenți la turneu și vom avea grijă să vă oferim toate detaliile importante. THE HYPE IS REAL! #majorhype

Despre echipele din Europa si CIS si din America de Nord şi de Sud ați citit?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.