The Bucharest Major

The Bucharest Major: Informații generale

PGL anunță The Bucharest Major, cel mai important eveniment de Dota 2 al primăverii acestui an, ce va avea loc pe 9-11 martie și va fi găzduit la Sala Polivalentă din Capitală.

Competiția organizată de PGL va pune la bătaie cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de acest gen găzduite în România: 1.000.000 USD. De asemenea, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru șansa de a strânge puncte de calificare pentru cel mai important eveniment de Dota 2 din lume: The International 2018.

Zece din cele mai cunoscute echipe de pe scena competițională de Dota 2 au primit deja invitații directe. Printre acestea se află Team Liquid, câștigătorii The International 2017, Evil Geniuses, câștigătorii The International 2015, Natus Vincere, câștigătorii The International 2011 și Mineski, câștigătorii PGL Bucharest Open din toamna trecută. Numai nume grele, da?

Fanii prezenți la eveniment vor avea șansa să scandeze pentru echipele preferate din tribune, dar și să se înscrie la sesiunile de autografe unde-și pot cunoaște eroii.

Format

  • Qualifiers China (open + closed): 2-7 Ianuarie 2018
  • Open Qualifier (toate regiunile): 8-9 Ianuarie 2018
  • Closed Qualifier (toate regiunile): 10-14 Ianuarie 2018
  • Group stage: 4-7 Martie 2018
  • Main event: 9-11 Martie 2018

Echipe participante

Șaisprezece dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din întreaga lume vor călători la București pentru a lua parte la The Bucharest Major.
Lista de formații participante de mai jos este completată cu câștigătoarele turneelor de calificare din Europa, America de Nord, America de Sud, China, Asia de Sud Est și Comunitatea Fostelor State Sovietice (Comunitatea Statelor Independente).
The Bucharest Major
The Bucharest Major
Invitații directe
Team Liquid
Newbee
Evil Geniuses
Natus Vincere
Mineski
Virtus.pro
compLexity Gaming
Vici Gaming
LGD.Forever Young
Team Secret
Câștigătorii regionalelor
OG (Europa)
Vega Squadron (CIS)
TNC Pro Team (Asia)
OpTic Gaming (America de Nord)
paiN Gaming (America de Sud)
VGJ.Thunder (China)

Premii

Turneul organizat de PGL va oferi cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de gen găzduite de România: 1.000.000 de dolari. În plus, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru șansa de a strânge puncte de calificare pentru cea mai mare competiție de Dota 2 din lume: The International 2018.

Presă

Jurnaliștii și instituțiile media care doresc să participe la The Bucharest Major pot aplica pentru acreditări de presă la adresa de mail press[at]pglesports[dot]com până pe 1 februarie.

The Bucharest Major

 

Bilete

 Biletele pentru The Bucharest Major s-au pus în vânzare prin intermediul bilete.ro
Detalii despre acestea: thebucharestmajor.com/tickets/

Alte detalii

The Bucharest Major se va desfășura în weekend-ul 9-11 martie la sala Polivalentă din București, după ce în toamna trecută PGL a organizat primul Minor la studiourile lor, tot în capitală.

The Bucharest Major va include o faza a grupelor, ce se va desfăşura pe parcursul a patru zile, urmând ca în weekend-ul 9 – 11 martie 2018, acţiunea să se mute pe scena Sălii Polivalente.

Etapa de grupe cu durata de 4 zile se va desfășura la sediul PGL, înaintea LAN-ului Main Event.

Telekom Romania și HyperX sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest.

The Bucharest Major va fi al patrulea Major organizat de PGL și al doilea campionat din noul Dota Pro Circuit. Pe lângă premiul în bani, echipele vor primi și puncte DPC (Dota Pro Circuit).

Despre talente am scris aici.

 

Biletele pentru The Bucharest Major s-au pus în vânzare.

Evenimentul este și pe FB: Facebook Event   

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.