TheCon: Campania naţională de susţinere a bloggerilor

TheCon: Campania naţională de susţinere a bloggerilor

Blogul meu a trecut recent de la stadiul de hobby la pasiune. Am vrut dintotdeauna să fac ceva care să aibă impact publicul, ceva care să ajute cititorul, și nu în ultimul rând, ceva care să-l aducă mereu înapoi, din plăcere. Totul a pornit acum aproape un an, când am cumpărat domeniul. Am mai avut câteva tentative de bloguri, am mai scris pe câteva site-uri, dar mereu am vrut să fac ceva al meu.

Consider că acest blog a avut o evoluție destul de bună, din momentul în care m-am pus pe treabă și până acum. Am fost ajutat de multe persoane pentru realizarea unor articole, alegerea unei teme, teste peste teste de funcționalitate, și țin să le mulțumesc tuturor pe această cale.

Astăzi însă vom vorbi despre o echipă care a fost dispusă să mă ajute și să-mi rezolve problemele. Vorbim acum despre TheCon. Campania de suținere a bloggerilor oferită de aceștia era exact ce aveam nevoie. Le-am trimis un mail vara trecută, când însă nu ne-am putut sincroniza timpul liber și am abandonat ideea, așa că le-am spus că voi reveni.

Ei bine, mi-am făcut curaj și puțin timp liber și i-am invitat să-și facă de cap pe blogul meu. Ce s-a schimbat? Viteza de încărcare a paginii a crescut de patru ori. Comparând testele de viteză de acum o lună și cele actuale, e o diferență foarte mare. Pot spune că am blogul pus la punct oarecum, lucru confirmat și de Lucian, care m-a ajutat pas cu pas de la primul mail.

Mereu mi-am dorit o siglă unică pentru blog, ceva reprezentativ, ceva care să arate bine pe o carte de vizită, pe orice. I-am spus lui Lucian de la TheCon că-mi doresc un logo, fără să-i ofer alte detalii. I-am spus că vreau ceva care să-mi placă. Ei bine, după o zi mi-a trimis logo-ul ce-l vedeți acum pe pagină, și era exact ce-mi doream, fără ca măcar să știu asta!

TheCon susține bloggerii și vă poate ajuta să vă mutați blogul pe domeniu, să puneți la punct partea de creare site, să îmbunătățiți viteza de încărcare a paginii, și orice alte nimicuri tehnice.

Colaborarea mea cu TheCon a fost excelentă și sunt ferm convins că nu sunt singurul de această părere. Proiectul lor este foarte fain și chiar mi-a plăcut această experiență. De asemenea, mi-a prins foarte bine și acum blogul meu are și personalitate. Digi24 au făcut un reportaj despre TheCon, așa că puteți arunca un ochi. Eu unul le mulțumesc din suflet și sper să am șansa să mai lucrez cu ei în continuare.

Așadar, dacă și tu ești blogger, te invit să le scrii celor de la TheCon și să le ceri ajutorul.

 

 

 

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.