Top 10 Jocuri 2018

Top 10 Jocuri 2018

Ca în fiecare an, publisherii tind să-și mărească numărul de fani publicând jocuri din ce în ce mai bune sau continuând serii deja consacrate. 2017 nu ne-a dezamăgit, iar pe 2018. sunt câteva titluri pe care suntem și noi dornici să le încercăm.

De la noul Far Cry la God Of War, avem o listă de 10 jocuri pe care le așteptăm cu sufletul la gură.

Și cum vorba lungă-i sărăcia omului, haideți să începem:

1. Far Cry 5

  • Lansare: 27 Februarie 2018
  • Platforme: PS4, PC, Xbox One

Far Cry 5 nu va mai avea loc într-un ținut exotic, ca Far Cry 4 sau în istoria antică, precum Far Cry Primal. Va aduce FPS-ul în haosul statelor unite ale Americii. Regiunea fictivă Hope County, Montana va fi supusă revoltei pornite de Părintele Joseph, un fanatic religios cu resurse nelimitate. Ca și șerif adjunct al Hope County, vei fi responsabil să distrugi fanaticii, prin cele mai haotice moduri posibile.

2. God Of War

  • Lansare: 2018
  • Platforme: PS4

Mult adoratul joc de PS4, piesa exclusivă cea mai de preț a Sony, God Of War, revine cu Kratos într-o perioadă mai sensibilă a vieții sale, alături de fiul său, cu care s-a stabilit într-un tărâm al zeilor Nordici. Kratos își va învăța fiul totul despre aceste tărâmuri și despre pericolele ce pândesc la fiecare colț, încercând în același timp să-și țină trecutul ascuns.

3. The Crew 2

  • Lansare: 16 Martie 2018
  • Platforme: PS4, PC, Xbox One

În ciuda vânzărilor mari pe care jocul de tip racing al Ubisoft l-a avut, The Crew nu a avut un impact așa de mare precum se aștepta. Cu toate acestea, există încă o comunitate destul de mare care se plimbă pe străzile virtuale ale SUA. În noul joc ce va apărea în acest an, Ubisoft speră să-i atragă pe pasionați cu posibilitatea de a conduce mașini în cele mai cunoscute orașe ale Statelor Unite, de la New York la Las Vegas. Vei putea de asemenea să conduci bărci și avioane de lux. Ești gata de acțiune?

4. Red Dead Redemption II

  • Lansare: 26 Octombrie 2018
  • Platforme: PS4, Xbox One

Fiind primul joc nou al Rockstar din ultimii ani, entuziasmul pentru acesta crește de la zi la zi. Trăim cu speranța că motivul pentru care mai este atât până la lansare se datorează efortului imens pe care Rockstar l-a depus. Fiind un prequel al Red Dead Redemption, acest joc va prezenta aventura lui Arthur Morgan, membru al găștii Van Der Linde. Pregătește-te pentru o aventură single player în vestul sălbatic, dar și de un mod online, creat din pricina succesului răsunător al GTA.

5. Spider-Man

  • Lansare: 2018
  • Platforme: PS4

Știrile că Insomniac lucrează la un nou Spider-Man ne-au entuziasmat, dar trailerul pentru gameplay de la E3 ne-a dus la limita extazului. Se zvonește că acest Spider-Man va fi noul Arkham, din 2018. Jocul este atât de bine construit și faptul că îți poți controla caracterul atât de mult, putând folosi la maxim abilitățile de păianjen precum pânza, mersul pe pereți și uimitoarele acrobații ne fac să așteptăm Spider-Man cu sufletul la gură. Singurul inconvenient? Va fi disponibil doar pentru PS4.

Vezi următoarea pagină

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.