Toshiba își schimbă planul de afaceri – renunță la utilizatorii casnici

Toshiba se va retrage de pe rafturile magazinelor de retail, urmând să-și vândă laptop-urile decât altor companii, în Europa și Statele Unite. O declarație oficială atestă că “Toshiba se va concentra pe piața B2B la nivel global prin dezvoltarea, crearea și vânzarea de laptopuri Tecra și Portege către piața întreprinderilor”. Cu toate acestea, în Japonia se va continua comercializarea laptop-urilor către utilizatorii casnici.

Motivul pentru care Toshiba recurge la această decizie este pentru a-și securiza profitabilitatea pe viitor. Totuși, ce se întâmplă cu laptop-urile care au rămas pe stocurile magazinelor de retail? Ei bine, vor continua să se vândă și vor avea parte de aceeași garanție ca și până acum, Toshiba având grijă de cei care se vor mai încumeta să cumpere.

Nu sunt numai vești rele! Unele modele, incluzând a doua generație de Chromebook 13, vor continua să se vândă și utilizatorilor casnici în State și Marea Britanie.Cum crezi că va afecta asta piața de laptop-uri? Va reuși Toshiba să reziste în continuare?toshiba renunta la utilizatorii casnici2toshiba renunta la utilizatorii casnici3

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.