Următorul DreamHack București a fost anunțat!

Următorul DreamHack București a fost anunțat pentru perioada 16-18 Septembrie!

Maximum hype! Da! Abia aștept!

Locația evenimentului va fi aceeași ca până acum, la Sala Polivalentă din București, în parcul Tineretului.

dreamhack bucurești 2016 2

Biletele și abonamentele pentru cea de-a șaptea ediție DreamHack România sunt disponibile pe shop.computergames.ro,  la prețuri începând de la 20 de lei.

Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016 va aduce la noi în țară opt din cele mai bune echipe de CS:GO din lume, oferind premii totale de 100.000 de dolari.

„PGL va oferi și de această dată fanilor calitate și profesionalism în producția de evenimente esports de nivel premium. Gamerii profesioniști, dar și cei amatori vor avea ocazia să concureze în tradiționalele concursuri PGL organizate la DreamHack Bucharest 2016. Mai mult, la ediția din 16-18 septembrie de la Sala Polivalentă, vor avea loc mai multe competiții importante, printre care momentan putem să menționăm turneul de Hearthstone. Toate celelalte urmând a fi anunțate în perioada următoare”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

De asemenea, nu vor lipsi cunoscutele zone de activități speciale: Streaming Area, PGL Adventure, Secret Shop, Streaming Area sau concursul de cosplay (oh, yeah), pe lângă multe altele.

Singurul motiv pentru care sunt dezamăgit este faptul că nu vom avea main event la DOTA2, dar aștept cu nerăbdare oricum. Ne vedem acolo!

Pentru mai multe detalii legate de DHRO, accesați paginile următoare:

Site

Facebook

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.