Ca parte a următoarei generații de modele pur electrice Volvo Cars, clienții se pot aștepta la un automobil care se îmbunătățește în fiecare zi și oferă o experiență de utilizare Volvo simplă și fără probleme – de la achiziționarea mașinii, până la conducerea sa și controlul său de pe smartphone.

Volvo Car Group a fost primul producător care a introdus în mașini un sistem de infotainment asigurat prin sistemul de operare Android Automotive cu Google Assistant, Google Maps și Google Play încorporate. Acum își continuă colaborarea strategică cu Google pentru a duce infotainment-ul și conectivitatea la următorul nivel.

Noua abordare Volvo Cars în ceea ce privește experiența utilizatorului face parte din VolvoCars.OS, conceptul umbrelă ce cuprinde diferite sisteme de operare ale modelelor pur electrice, disponibile în mașină și pe cloud. Totul începe cu sistemul de operare Android Automotive și cu o nouă abordare a display-urilor din habitaclu.

Îmbinând ingineria și designul, Volvo Cars și Google creează împreună o experiență a utilizatorului simplă, prin care îmbunătățesc siguranța. Designul experienței utilizatorului are la bază o segmentare clară a informațiilor primite de șofer, în funcție de nivelul de relevanță, în timp ce acesta se află la volan.

Un ecran de înaltă rezoluție oferă șoferului cele mai relevante informații legate de condus, cum ar fi viteza și nivelul bateriei. Un head-up display ajută la menținerea informațiilor esențiale chiar în fața șoferului, fără ca atenția să fie distrasă și privirea să se desprindă de la drum.

Viitoarele modele Volvo vor fi prevăzute, de asemenea, cu un ecran tactil mare, centralizat, care oferă conținut bogat, informații ușor de vizualizat și interacțiune receptivă. Rezultatul este o experiență simplă și consecventă de utilizare, care adoptă o abordare minimalistă și contextuală.

„Echipele noastre au petrecut mult timp cu Google pentru a dezvolta și a îmbunătăți în continuare experiența utilizatorilor pentru următoarea generație de mașini Volvo”, a declarat Henrik Green, Chief Technology Officer.

Pe lângă ecranele din interiorul mașinii, următoarea generație de automobile Volvo complet electrice va oferi o conexiune perfectă cu dispozitivele mobile. Telefonul va fi folosit ca o cheie de acces, iar aplicația Volvo Cars te va conecta la tot ceea ce ține de o viață modernă și deținerea unei mașini electrice.

Vor fi incluse funcții precum găsirea punctelor de încărcare și plata încărcării, precum și conectarea la dispozitivele de acasă, dar și caracteristici deja implementate și apreciate în prezent, cum ar fi preîncălzirea și răcirea habitaclului de la distanță.

Ca parte a noii strategii comerciale anunțate recent de Volvo Cars, mașinile electrice vor fi disponibile online prin volvocars.com.

Toate mașinile electrice Volvo vor primi periodic actualizări de software și noi funcționalități OTA (Over The Air), pentru a se îmbunătăți în timp. Trecerea companiei către dezvoltarea de software intern va crește viteza de dezvoltare și o implementare mai rapidă a actualizărilor OTA standard.

Viitorul este electric. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.